KJSA digitale presentatie informatie

Uw kind bereidt zich voor op het voortgezet onderwijs. Naar welke school gaat uw zoon of dochter? Om u te helpen een goede keuze te maken, worden er in september Kies je school in Almere (KJSA) digitale webinars georganiseerd. Tijdens het webinar stelt de school zich voor en kunt u vragen stellen. U en uw kind zijn van harte welkom om kennis te maken met de scholen.

Via de basisschool van uw zoon of dochter ontvangt u een brief en een persoonlijke uitnodiging voor de webinars. Hierin vindt u meer informatie en op welke datum u kunt deelnemen aan de webinars.

Digitale schoolpresentaties

Alle scholen van Almere presenteren zich afzonderlijk van elkaar. Zo komt u alles te weten over de school van uw keuze zodat u een weloverwogen keuze kunt maken met uw kind. U kunt zich op voorhand inschrijven voor 1,2 of 3 digitale schoolpresentaties. 

De presentaties worden digitaal via een webinar gegeven. U kunt deze gewoon vanuit uw eigen huis via de computer, laptop, telefoon of iPad volgen. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Ook heeft u de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen via de chat.

U ontvangt na inschrijving persoonlijke link(s) via de mail waarmee u de webinar(s) kunt bijwonen.

De webinars zijn op de volgende tijden:
- Schoolpresentatie 1: 19.00 - 19.30 uur
- Schoolpresentatie 2: 19.45 - 20.15 uur
- Schoolpresentatie 3: 20.30 - 21.00 uur

Per tijdsronde kunt u een andere school kiezen.

Meld u hier aan voor de KJSA webinars. U en uw kind hoeven zich niet apart in te schrijven. 1 inschrijving is voldoende om samen te kijken.

Aanmelden