KJSA bijeenkomst informatie

In september en oktober worden er speciale Kies je school in Almere (KJSA) bijeenkomsten voor ouders/verzorgers georganiseerd om u kennis te laten maken met alle VO-scholen in Almere. Via de basisschool van uw zoon of dochter ontvangt u een uitnodiging voor een Kies je school in Almere bijeenkomst op een gastschool bij u in de buurt. De KJSA bijeenkomst bestaat uit een informatieve opening, een scholenmarkt en diverse schoolpresentaties. Deze bijeenkomst is alleen voor u als ouder/verzorger. Uw kind kan op de open dagen van de scholen kennis maken met de scholen.

Agenda

Informatieve opening

De KJSA bijeenkomst voor ouders/verzorgers wordt geopend met een algemene presentatie van de gastschool over deze belangrijke fase in het leven van uw kind. Deze opening is bedoeld om u nog meer te vertellen over het VO in het algemeen en het onderwijsaanbod in Almere in het bijzonder. U ontdekt wat u kunt verwachten nu uw kind naar het voortgezet onderwijs gaat en waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een vervolgschool.

Scholenmarkt

Voor en na de informatieve opening kunt u de scholenmarkt bezoeken. Diverse scholen voor voortgezet onderwijs presenteren zich met een stand. Hier kunt u schoolspecifieke informatie opdoen. Ook kunt u bij de stands terecht met vragen over de desbetreffende school die de docenten graag voor u beantwoorden.

Schoolpresentaties

De avond wordt afgesloten met diverse schoolpresentaties. In de klaslokalen presenteren de VO-scholen zich afzonderlijk van elkaar. Zo komt u alles te weten over de school van uw keuze zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt zich op voorhand inschrijven voor 1, 2 of 3 schoolpresentaties.

Ronde 1:
- Schoolpresentatie 1: 18.40 - 19.00 uur
- Schoolpresentatie 2: 19.05 - 19.25 uur
- Schoolpresentatie 3: 19.30 - 19.50 uur

Ronde 2:
- Schoolpresentatie 1: 20.10 - 20.30 uur
- Schoolpresentatie 2: 20.35 - 20.55 uur
- Schoolpresentatie 3: 21.00 - 21.20 uur

Meld u hier aan voor de KJSA bijeenkomst

Aanmelden