KJSA digitale presentatie informatie

In september en oktober worden er speciale Kies je school in Almere (KJSA) digitale presentaties voor ouders/verzorgers georganiseerd om u kennis te laten maken met alle VO-scholen in Almere. Via de basisschool van uw zoon of dochter ontvangt u een uitnodiging voor een digitale presentatie. U kunt zich aanmelden voor verschillende schoolpresentaties die via een webinar worden gegeven. U en uw kind zijn van harte welkom.

Schoolpresentaties

Alle scholen van Almere presenteren zich afzonderlijk van elkaar. Zo komt u alles te weten over de school van uw keuze zodat u een weloverwogen keuze kunt maken met uw kind. U kunt zich op voorhand inschrijven voor 1,2 of 3 schoolpresentaties. 

De presentaties worden digitaal via een webinar gegeven. U kunt deze gewoon vanuit uw eigen huis via de computer, laptop, telefoon of iPad volgen. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Ook heeft u de mogelijkheid om tijdens de webinar vragen te stellen via de chat.

U ontvangt vooraf een persoonlijke link via de mail waarmee u de webinar kunt bijwonen.

- Schoolpresentatie 1: 19.00 - 19.30 uur
- Schoolpresentatie 2: 19.45 - 20.15 uur
- Schoolpresentatie 3: 20.30 - 21.00 uur

Meld u hier aan voor de KJSA webinars. U en uw kind hoeven zich niet apart in te schrijven. 1 inschrijving is voldoende om samen te kijken.

Aanmelden