VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Academie 1014
subtitel Tijd voor jou...
google_maps_adres Pim Mulierstraat 102, 1362 LC Almere
logo
omschrijving

Als je 10 tot 14 jaar bent, kun je naar Academie1014. Je krijgt bij ons de tijd om te ontdekken wat bij je past in je eigen tempo. We stellen het definitieve advies uit tot halverwege leerjaar 2, zodat de kans groter is dat je met meer plezier en succes de overstap naar leerjaar 3 van het voortgezet onderwijs maakt! Iedereen verdient een unieke aanpak om het maximale uit zichzelf te halen en een stabiele basis te leggen voor een succesvolle toekomst.

Academie1014 biedt kinderen de tijd en ruimte om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en verder te ontwikkelen in een veilig en uitdagend leerklimaat. Leerlingen groeien bij ons verder in kennis en vaardigheden zonder de ontwikkelingslijn te doorbreken. Basis en voortgezet onderwijs ontmoeten elkaar in Academie1014.

Leerlingen van Academie1014 worden begeleid door een coach en experts. Wij creëren een leeromgeving waarin we binnen thema’s gepersonaliseerd werken aan persoonsvorming, communicatie, samenwerken, burgerschap, creativiteit, kritisch denken en onderzoeken. Op deze manier leren de kinderen wie ze zijn en wat ze kunnen in eigen tempo en op een passend niveau. Het definitieve vo-advies wordt uitgesteld tot instroom in het derde jaar van het voortgezet onderwijs.

Academie1014 is gevestigd in het nieuwe schoolgebouw van Poort Lyceum.

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

Pim Mulierstraat 102
1362 LC, Almere
(036) 845 23 00

www.academie1014.nl
marieke@academie1014.nl

lijn
facebook
instagram
twitter
youtube
opmerking
niveaus
stadsdeel Almere Poort
extra_ondersteuning
extras Gepersonaliseerd leren
datum_schoolmarkt 0000-00-00
aanwezige_VO_scholen
max_aantal_deelnemers 0
schoolsoorten Interconfessioneel
stam