VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Aeres VMBO Almere
subtitel De groene school in Almere
google_maps_adres Heliumweg 1 1263 JA Almere
logo
omschrijving

Aeres VMBO Almere is een overzichtelijke en ambitieuze vmbo-groenschool met brede uitstroommogelijkheden. Kies je voor onze school dan krijg je naast les in de reguliere vakken ook les in groenvakken. Als leerling leer en groei je op in een inspirerende omgeving, waarin dieren, planten, voeding en de groene ruimte een belangrijke rol spelen.

Op deze vmbo-school in Almere krijg je dezelfde vakken als op andere vmbo-scholen, zoals Nederlands en wiskunde. Het verschil is dat je ook het profielvak Groen volgt. Natuur en milieu, gezonde voeding en duurzaamheid: daar gaat het om. Je leert hoe belangrijk een groene toekomst is. Daarnaast leer je met veel zelfvertrouwen zorgen voor alles wat groeit en bloeit. Je gaat met respect om met de mensen, dieren en natuur om je heen.

Onze school staat bekend als een veilige school waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding voor leerlingen centraal staan. De kracht van de school is dat het team van Aeres VMBO Almere en leerlingen elkaar allemaal kennen. De leerlingen komen niet alleen uit de gemeente Almere, maar ook uit de omliggende omgeving. Met ongeveer achthonderd leerlingen is Aeres VMBO Almere een persoonlijke en sfeervolle school.

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

vmbo-b, vmbo-k, vmbo-g

Heliumweg 1
1263 JA Almere
088 020 5400

www.aeresvmbo-almere.nl
vmbo.almere@aeres.nl

lijn
facebook https://www.facebook.com/AeresVMBOAlmere/
instagram https://www.instagram.com/aeresvmboalmere/
twitter
youtube
opmerking
niveaus vmbo-k,vmbo-b,vmbo-g
stadsdeel Almere Poort
extra_ondersteuning VSO,lwoo
extras
datum_schoolmarkt 2019-10-01
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten Groen-school
stam