VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Arte College
subtitel Eigenzinnig, creatief en uitdagend
google_maps_adres Oostenrijkstraat 2, 1363 CB Almere
logo
omschrijving

Het Arte College is een VO-school voor leerlingen die een bijzondere interesse hebben voor kunst en cultuur en zich daarin willen ontwikkelen. We bieden onderwijs aan op de niveaus vwo, havo en vmbo-t en vmbo–k.

Heb je belangstelling voor drama of muziek? Of werk je liever achter de schermen aan multimedia, licht en geluid, styling en grime, kostuum of decorbouw? Dan is het Arte College zeker het overwegen waard! Bij ons ga je naast het normale lesprogramma op zoek naar je eigen creatieve uitdagingen die zowel op het gebied van beeldende kunst, als drama en muziek kunnen liggen. Ook leer je op het Arte College vaardigheden die later heel belangrijk worden in je vervolgopleiding of je werk: zelfstandig werken, organiseren, presenteren en ontwerpen.

Ook ons schoolgebouw is uitnodigend. Buiten op het plein is dankzij een grote tribune een comfortabele zitplaats gecreëerd die uitnodigt tot lekker chillen, van de zon genieten en filosoferen. De entree is opgesierd met kunstuitingen van leerlingen. Het gebouw ademt één en al kunst uit! We zijn midden in Almere Poort gevestigd, op een steenworp afstand van het station. Kortom: het Arte College is the place to be!

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

vmbo-k, vmbo-t, havo, vwo

Oostenrijkstraat 2
1363 CB Almere
036 767 0700

www.artecollege.nl
info@artecollege.asg.nl

lijn
facebook https://www.facebook.com/Arte-College-119759651379232/
instagram
twitter https://twitter.com/ArteCollege
youtube
opmerking
niveaus vwo,havo,vmbo-t,vmbo-k
stadsdeel Almere Poort
extra_ondersteuning
extras Kunst/cultuur
datum_schoolmarkt 2019-09-24
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten
stam