VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Buitenhout College
subtitel We do more
google_maps_adres Ambonstraat 2, 1335 JV Almere
logo
omschrijving

Het Buitenhout College is een school voor ambitieuze jongeren. Voor mavo, vmbo-kader en vmbo-basis ben je bij ons aan het goede adres. Als jij ambitie laat zien en je volledig inzet op school, zorgen wij ervoor dat jij alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. We do more!

Als je voor het Buitenhout College kiest, kies je niet voor een doorsnee school. We do more is ons leidend principe. We doen meer met jou en voor jou. Iedereen telt en iedereen is belangrijk bij ons op school. We doen er alles aan om samen met jou goede prestaties neer te zetten en mooie cijfers te halen. Hierbij motiveren en stimuleren we je om je te helpen het beste uit jezelf te halen zodat je onze school verlaat met een diploma waar je trots op mag zijn.

Waarom zou je kiezen voor het Buitenhout College? Om te beginnen is het BHC een sfeervolle school. Hoewel onze school best groot lijkt, merk je dat tijdens een schooldag niet. Je hebt les in een kleinere unit met een beperkt aantal docenten. We bieden allerlei naschoolse activiteiten – zoals extra sportlessen, schaken, zwemmen en een debattoernooi – en gezellige feesten laten we niet aan ons voorbij gaan. Bovendien zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wat wil je nog meer?

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

vmbo-b, vmbo-k, vmbo-g, vmbo-t, mavo

Ambonstraat 2
1335 JV Almere
036 549 1600

www.buitenhoutcollege.nl
informatie@buitenhoutcollege.nl

lijn
facebook https://www.facebook.com/buitenhoutcollege/
instagram https://www.instagram.com/buitenhout_college/
twitter
youtube
opmerking
niveaus vmbo-t,vmbo-k,vmbo-b,vmbo-g,mavo
stadsdeel Almere Buiten
extra_ondersteuning
extras Huiswerkbegeleiding
datum_schoolmarkt 2019-10-03
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten
stam