VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Helen Parkhurst
subtitel Jouw keuze telt
google_maps_adres Bongerdstraat 1, 1326 AA Almere
logo
omschrijving

Helen Parkhurst is een daltonschool voor mavo, havo en vwo. De school waar leerlingen eigen keuzes leren maken en hun talenten ontwikkelen. Heb je nog nooit op een daltonschool gezeten? Geen probleem! Wij leren je hoe het gaat. Volgens ons leer je vooral goed als je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Dat ga je leren met goede begeleiding van onze leraren.

Zelfstandig werken is belangrijk op onze school. Je krijgt aan het begin van een periode van zes weken te horen wat je moet doen voor elk vak. Vervolgens maak je een plan, samen met je mentor of docent. Daarin mag je met ideeën komen en maak je eigen keuzes. Na die zes weken moet al je schoolwerk af zijn, want dan begint er weer een nieuwe periode.

Bovenop het normale mavo-, havo- en vwo-programma, bieden we een aantal bijzondere richtingen aan waarin jij je talenten kunt ontwikkelen. Is jouw schooladvies havo-plus of vwo-plus, dan is een technasiumklas misschien iets voor jou. Heb je mavo-plus advies, dan kun je ook kiezen voor de bèta mavo-klas. En ben je een topsporter of meer- of hoogbegaafd? Ook dan is onze school geschikt voor jou. Aan jou de keuze!

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

mavo, havo, vwo

Bongerdstraat 1
1326 AA Almere
036 535 7000

www.helenparkhurst.nl
info@helenparkhurst.asg.nl

lijn
facebook https://www.facebook.com/HelenParkhurstAlmere
instagram
twitter
youtube
opmerking
niveaus mavo,havo,vwo
stadsdeel Almere Stad
extra_ondersteuning
extras Technasium,Topsport Talentschool,Huiswerkbegeleiding
datum_schoolmarkt 2019-09-24
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten Dalton
stam