VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Oostvaarders College
subtitel Jouw weg naar succes
google_maps_adres A. Boekenweg 3, 1333 VD Almere
logo
omschrijving

Het Oostvaarders College is de ideale school om je havo-, atheneum- of gymnasiumdiploma te halen. Wij bieden kwalitatief goed onderwijs en je kan zelf kiezen welke weg bij jou past. Wij kijken namelijk naar jouw talenten en geven je de ruimte om die talenten verder te ontwikkelen. Wij begeleiden je graag tijdens jouw weg naar succes.

Jou goed voorbereiden op de toekomst is onze missie. Dit doe je grotendeels zelf, maar wij helpen je tijdens jouw schooltijd te ontdekken wat bij je past. Naast de gewone lessen bieden wij allerlei extra’s zoals talentklassen, een elektronische leeromgeving, excursies en vele sportieve en culturele activiteiten. Je mag je eigen route kiezen om jouw talenten te ontwikkelen.

Ondanks de grootte van de school, is het OVC een school waar je gezien wordt. We werken in kleine teams en de leraren kennen jou echt. In een veilige omgeving leer je wie je zelf bent en om voor je mening uit te komen, maar ook om te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Samen verantwoordelijkheid nemen, daar gaat het om!

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

havo, vwo, gymnasium

A. Boekenweg 3
1333 VD Almere
036 5492492

www.ovc.nl
directiesecretariaat@ovc.asg.nl  

lijn
facebook https://www.facebook.com/oostvaarderscollege/
instagram https://www.instagram.com/oostvaarderscollegealmere/
twitter
youtube
opmerking
niveaus vwo,gymnasium,havo
stadsdeel Almere Buiten
extra_ondersteuning
extras Cambridge Engels,Kunst/cultuur,Sportklas,Internationalisering
datum_schoolmarkt 2019-09-26
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten
stam