VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Park Lyceum
subtitel Een stevige basis voor een mooie toekomt
google_maps_adres Buñuellaan 4, 1325 PL Almere
logo
omschrijving

De wereld is groter dan Almere en Nederland! Als je bij ons op school zit, ontmoet je dus zeker jongeren uit andere landen; van Spanje en Duitsland tot Rusland en China. Bij alle vakken komt de internationalisering aan bod. Door onder andere bijzondere taalprogramma’s, skype projecten en het Europees debat. Een stevige basis voor misschien ook wel een internationale toekomst!

Park Lyceum is een Global Citizen Network-school. Dat is een netwerk van scholen met veel aandacht voor internationalisering.Naast de internationalisering valt Park Lyceum op door de kunstzinnige vakken en de bijzondere bèta-activiteiten. Daarnaast zijn er talentmodules om uit te kiezen, is het een school met een vaste begin- en eindtijd van de schooldag voor de onderbouw, en kun je bij tussenuren terecht in het prachtige Studiecentrum met uitgebreide studiefaciliteiten.

Met zo’n 1290 leerlingen is Park Lyceum een grotere school dan je gewend bent. Maar de school is zo georganiseerd dat je je snel thuis zult voelen en snel je docenten zult leren kennen. Bovendien is Park Lyceum gehuisvest in een prettig gebouw in een rustige woonwijk.

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

mavo, havo, vwo

Buñuellaan 4
1325 PL Almere
036 – 523 8108

www.parklyceum.nl
parklyceum@hetbaken.nl

lijn
facebook https://www.facebook.com/parklyceum
instagram https://www.instagram.com/parklyceum/
twitter
youtube
opmerking
niveaus vwo,havo,mavo
stadsdeel Almere Stad
extra_ondersteuning
extras Brugjaar havo/vwo,Sportklas,Cambridge Engels,DELF Frans,Spaans,Goethe Duits,Kunst/cultuur,Huiswerkbegeleiding,Internationalisering
datum_schoolmarkt 2019-10-01
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten Interconfessioneel
stam