VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Poort Lyceum
subtitel Jouw ticket tot talent
google_maps_adres Pim Mulierstraat 102, 1362 LC Almere
logo
omschrijving

Poort Lyceum is een school voor kinderen die initiatief durven nemen. Wij geven leerlingen meer invloed op het verloop van hun schoolcarrière en daarmee hun eigen toekomst. We helpen met het ontsluiten en ontwikkelen van hun talenten en creëren daarmee ruimte om hun minder sterke kanten extra te ondersteunen.

De leerling mag zelf meebepalen hoe zijn of haar lesweek eruitziet. Natuurlijk wordt de leerling hierin goed begeleid, maar krijgt veel eigen verantwoordelijkheid omdat wij het belangrijk vinden dat de leerling meer betrokken wordt bij zijn eigen ontwikkeling.

Dat maakt Poort de school bij uitstek voor leerlingen die zelf verantwoordelijkheid willen pakken, die willen leren hoe je keuzes maakt en die een actieve leerhouding laten zien om het maximale uit hun opleiding en zichzelf te halen. Met zo’n 500 ambitieuze leerlingen zijn we een kleinschalige school. Zo krijgt iedereen de ruimte en aandacht die hij zij nodig heeft én verdient.

Heb jij het in je? Dan verwelkomen we je graag in Poort Lyceum’s spik splinternieuwe schoolgebouw in Almere Poort, vlakbij de Topsporthal en wie weet krijg jij wel jouw “Ticket tot talent!”

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

mavo, havo, vwo

Pim Mulierstraat 102
1362 LC Almere
036 – 845 2300

www.poortlyceum.nl
bakenpoort@hetbaken.nl

lijn
facebook
instagram https://www.instagram.com/poortlyceum/
twitter
youtube
opmerking
niveaus mavo,havo,vmbo-t,vwo
stadsdeel Almere Poort
extra_ondersteuning
extras Gepersonaliseerd leren,Tweejarige brugperiode,Huiswerkbegeleiding
datum_schoolmarkt 2019-09-26
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten Interconfessioneel
stam