VO-scholen Almere

Alle VO-scholen overzichtelijk op een rij

Almere is een grote stad met een ruim onderwijsaanbod. In totaal zitten er maar liefst 17 VO-scholen in Almere, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ben jij benieuwd welke scholen er allemaal in Almere gevestigd zijn? Hieronder vind je een compleet overzicht van alle - maar dan ook echt alle! - VO-scholen die Almere rijk is.

Klik op de school naar keuze voor meer informatie.

Terug
titel Pro Almere
subtitel Leren door te doen
google_maps_adres J.S. Bachweg 7, 1323 BA Almere
logo
omschrijving

Wil jij graag leren door te doen? Leer je liever in de praktijk dan dat je de boeken induikt? Kom dan eens een kijkje nemen bij Praktijkonderwijs Almere. We leiden je op tot een goede werknemer en leren je alles wat nodig is om een zelfstandige burger te zijn. PrO Almere biedt een praktische opleiding waarbij we veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling.

Alles wat je op PrO Almere leert, leer je vanuit de praktijk. Of je nou graag in de horecabranche wilt werken of als vorkheftruckchauffeur aan de slag wilt: PrO Almere helpt je op weg. We zijn verspreid over drie locaties. Een locatie aan de J.S. Bachweg in Muziekwijk, een locatie aan de Koningsbeltstraat in Tussen de Vaarten en als laatste een locatie in Almere Buiten in de Stripheldenbuurt aan de Tom Poesstraat. Heb jij een Toelaatbaarheidsverklaring Praktijkonderwijs? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Op alle drie onze locaties zitten ongeveer 200 leerlingen. Omdat de locaties klein zijn, kennen bijna alle leerlingen en medewerkers van een locatie elkaar. Hierdoor hebben onze medewerkers veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je een mentor bij wie je altijd terecht kunt. Er vinden regelmatig coaching gesprekken plaats met je mentor, zodat we kunnen bespreken hoe het met je gaat, wat je vorderingen zijn en welke plannen je hebt voor de toekomst.

Meer weten? Bezoek de website

extra_informatie

praktijkonderwijs

Locatie Bachweg
J.S. Bachweg 7
1323 BA Almere
036 - 533 81 41

Locatie Koningsbeltstraat
Koningsbeltstraat 4
1329 AL Almere
036 - 533 6194

Locatie Tom Poesstraat
Tom Poesstraat 2
1336 AE Almere
036 - 549 4150

www.proalmere.nl
info@proalmere.asg.nl

lijn
facebook
instagram
twitter
youtube
opmerking
niveaus praktijkonderwijs
stadsdeel Almere Stad,Almere Buiten
extra_ondersteuning
extras
datum_schoolmarkt 0000-00-00
aanwezige_VO_scholen 1,2,3,4,5,7,8,11,12,14,15
max_aantal_deelnemers 320
schoolsoorten Speciaal onderwijs
stam